Sunday

perdre un vol



Hi ha noies a qui no estimes.
Te les aprecies i són divertides i t'ho passes bé i et fan somriure i feu cafès i us emborratxeu i parleu i parleu i parleu i a vegades te les follaries, però són dones a qui no estimes.
Amb aquestes noies, follar no és més que engegar el pilot automàtic i deixar que el cervell actuï sol, ara un somriure, ara una mirada allargassada, ara un afalac sobrer, ara agafar-la de la mà, ara fer-li un petó, ara resseguir-li l'espinada. Embruix, miratge, quan la polla pren el timó no ets, tu, ets un altre, l'impostor.



Llavors hi ha noies a qui estimes.
Te les aprecies i són divertides i t'ho passes bé i et fan somriure, i a més són boniques i fragants i de vegades se t'escolen als somnis fins a fer-te plorar. Dones a qui estimes.
Amb aquestes dones no folles, hi fas l'amor, i aquesta acaba esdevenint una de les experiències més bèsties que viuràs a la vida. No hi ha automatismes amb elles, no hi ha ruta o GPS o principis o finals, ets tu pilotant-te entre paisatges emocionals, ets tu lluitant contra tu i la suor freda i les ganes de llençar-t'hi i devorar-la. Batalla, lirisme, tensió, calfred, desenllaç, mil primaveres, expiació.